Outdoor life coaching

Je herkent het wel, het loopt even allemaal niet zo lekker. Dit kan zijn op persoonlijk vlak, in je relatie of op je werk en je komt er in je eentje niet uit. Ik ga graag met je op onderzoek uit naar wie je bent, wat je wil en waar je naar toe wilt.

Waarom outdoor life coaching in plaats van een regulier coaching traject?

Bij deze 9 goede redenen om Life Coaching in de natuur te gaan ontdekken:

  • Je bent buiten! Je voelt de wind door je haren, de zon op je huid. Je krijgt frisse lucht, beweging en werkt aan je eigen ontwikkeling. Zeg nou zelf, dat is toch veel fijner dan binnen zitten tussen 4 muren?
  • Je praat terwijl je naast iemand loopt. En dat is iets wat veel mensen prettiger vinden. Het voelt vrijer om te praten terwijl je loopt in plaats van tegenover iemand zitten die je aan zit te kijken.
  • Er is een extra coach, namelijk de natuur. De natuur spiegelt, symboliseert en zorgt voor rust en schoonheid. De natuur werkt als spiegel en helpt zo met het verkrijgen van inzichten en inspiratie.
  • In de natuur is het rustig en kalm. Hierdoor kun je dichtbij jezelf komen en beter luisteren naar jezelf.
  • In de natuur ben je dichter bij je intuïtie. Je draait het knopje van je intuïtie zover mogelijk open en laat je inspireren door wat je opvalt. Dus deze vorm van coaching zorgt ervoor dat je intuïtie zich beter ontwikkeld en dat je nieuwe inspiratie en inzichten krijgt op vele gebieden.
  • Tijdens het bewegen vindt er bilaterale stimulatie plaats in je hersenen. Door het lopen worden je beiden hersenhelften geprikkeld waardoor nieuwe inzichten ontstaan en je gevoelsleven meer in balans komt.
  • Bewegen zorgt ervoor dat je lichaam dopamine en endorfine aanmaakt. Dit zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel komt te zitten.
  • In de natuur kom je los van alle hectiek en de onrust in je hoofd. Je kunt je nog beter terug trekken en aandacht geven aan wat je werkelijk bezielt en beweegt.
  • Buiten kom je makkelijker uit je comfort zone. Je kunt letterlijk nieuwe paden inslaan en proberen. Je kunt spelen met de natuur, dansen tussen de bladeren, van heuvels afrennen en ervaren hoe het voelt om eens iets anders te doen.

Over Ervaar Nu

Ervaar nu heeft twee belangrijke pijlers binnen de training en coaching: buiten zijn en in beweging zijn! Geen sessies binnen 4 muren, maar in de mooie, rustgevende natuur.

Mocht je vastlopen in je leven, help ik je graag om weer in beweging te komen en tot die inzichten te komen, die je helpen om je pad weer te kunnen vervolgen.

Ervaarnu.com

E-mail:
KvK 66908507 | BTW 151848300B01
RABO rek nr. NL51 RABO 0150 2449 59

Facebook     SKJ