Wie

Na mijn Middelbare school heb ik 6 jaar mogen dienen bij het Korps Mariniers; een belangrijke periode, die mij heeft gevormd en mijn persoonlijke rugzak flink gevuld heeft. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om met mensen te gaan werken, die wel wat hulp in hun leven konden gebruiken. Ik ben de Jeugdhulpverlening in gegaan en heb de opleiding SPH afgerond. Ik werk nu al meer dan 15 jaar met jongeren met gedragsproblemen en hun gezinnen. Tijdens deze periode merkte ik dat het in beweging komen met de jongeren werkt om ze tot andere inzichten te laten komen, tot gedragsverandering te komen. Minder inzet van taal, meer laten voelen en ervaren. Hier ben ik mij verder in gaan ontwikkelen door opleidingen te volgen op dit gebied, zoals bijvoorbeeld Rots en Watertrainer en outdoor life coach ( Atma Instituut). Het idee voor een eigen bedrijfje werd geboren, waarbij voor mij belangrijk is, dat ik mij wil onderscheiden door alles op het gebied van training, coaching en begeleiding buiten en in beweging te doen. Op deze manier wil ik graag het beste halen uit de mensen, die mij een stukje mee laten lopen op hun levenspad.

“Volg je hart”

Tom ter Meulen

Over Ervaar Nu

Ervaar nu heeft twee belangrijke pijlers binnen de training en coaching: buiten zijn en in beweging zijn! Geen sessies binnen 4 muren, maar in de mooie, rustgevende natuur.

Mocht je vastlopen in je leven, help ik je graag om weer in beweging te komen en tot die inzichten te komen, die je helpen om je pad weer te kunnen vervolgen.

Ervaarnu.com

E-mail:
KvK 66908507 | BTW 151848300B01
RABO rek nr. NL51 RABO 0150 2449 59

Facebook     SKJ